Kostek bulionowych MAGGI nie powinno zabraknąć w żadnej dobrze wyposażonej szafce kuchennej. Małe praktyczne sukcesy pomagają przyprawiać i uszlachetniać wiele potraw oraz doskonale je dopełniać. Ciesz się pikantnym smakiem mocnego bulionu. Kostki bulionowe MAGGI – idealna baza do zup, sosów i gulaszu
Mocny bulion może być stosowany jako baza do zup wegetariańskich, a także do przyprawiania, uzupełniania i uszlachetniania indywidualnie przygotowanych dań warzywnych, mięsnych i rybnych. Użyj kostek bulionowych MAGGI do przygotowania pysznej zupy warzywnej, pikantnego sosu lub obfitego gulaszu. Rosół dodaje pełnego i odważnego smaku każdej potrawie. Jeśli dużo gotujesz i preferujesz oszczędność czasu i nieskomplikowane przygotowanie, zachwyci Cię praktyczna kostka bulionowa firmy MAGGI. Klarowny bulion oszczędza dużo czasu podczas przyprawiania i jest idealnie wstępnie porcjowany - dla maksymalnej możliwej wolności od przypraw podczas gotowania i przygotowywania. Po prostu wymieszaj kostkę bulionu w 250 ml wrzącej wody i dodaj płyn do gotowania według uznania podczas gotowania.